MANİSA / SALİHLİ - Yılmaz Kasabası Şehit Hüseyin Arı İlkokulu

Ock

Bakanlığımızın karne haftasını çocuklarımızın eğlenmesi için Etkinlik Haftası olarak ilan etmesi sebebiyle okulumuzda eğlenceli bir hafta oldu.

Ock

4-B sınıfı öğrencileri Sosyal Bilgiler dersinde keçe haritası üzerinde bölgelerimizi ve komşu ülkelerimizi öğrendi.

Ara

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında Tutum,Yatırım ve Yerli Malı Haftası kutlanır. Bu yıl da eski adı ile Yerli Malı Haftası okulumuzda en güzel etkinliklerle kutlandı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda güzel etkinliklerle kutlandı. Öğretmenlerimiz birlik beraberlik adına birlikte öğle yemeğinde buluştu.

Kas

10 Kasım bu yıl da Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlkokulunda duygu dolu anlara tanıklık ederek anıldı. Öğrencilerin hazırlamış oldukları etkinlikler anma töreninde sergilendi. Öğrenciler öğretmenleriyle birlikte özenle panolar hazırlayıp Atatük'ü bir kez daha minnetle andı.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100.yılına özel düzenlenen resim yarışması sonuçları belli oldu. Dereceye giren öğrencilerimizden 4-C sınıfından  Yusuf Adıyaman 1., 4-C sınıfından Berra Yonat 2., 4-C sınıfından  Anıl Yılmaz 3. oldu.

Ekm

Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlkokulu öğretmen ve öğrencileri Cumhuriyetimizin 100.yılına yakışır bir kutlama yaptı. Öğrenciler hazırlamış oldukları gösterileri öğretmenleri ve ailelerine sundular. Bütün okul kırmızı ve beyazla süslendi.

Ekm

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut YENEN, yapımı devam eden Yılmaz Anaokulu inşaat alanında yerinde incelemelerde bulundu.

Ekm

Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut YENEN okulumuzu ziyaret etti.

Sayın YENEN, Anasınıfı ve 1.sınıf öğrencilerimizin derslerine konuk olup okula yeni başlayan öğrencilerimizi cesaretlendirdi.

4.sınıf öğrencilerimizle sohbet etti.

Okul idaresi ve öğretmenlerimizle de bir araya gelen Sayın YENEN  2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başarılı ve hayırlı olmasını diledi.

Ekm

Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlkokulu olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında öğrencilerimiz arasında resim yarışması yapılacaktır. Yarışmaya katılan eserler içerisinde  1.olan esere spor ayakkabı , 2. olan esere mont ve 3. olan esere T-shirt hediye edilecektir. Yarışmaya son başvuru tarihi 26 Ekim Perşembe'dir.

Yüm öğrencilerimizi yarışmaya bekliyoruz ve her birine başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuz 1. sınıf öğrencileri CodeWeek Haftası etkinlikleri kapsamında eğlenceli kodlama yapıyor.

Eyl

3-A SINIFI DÜNYANIN KATMANLARINI EĞLENEREK ÖĞRENDİ.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI COŞKULU BİR İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMASIYLA BAŞLADI.

Ekm

1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUN İLK GÜNÜ ÖĞRETMENLERİ VE ARKADAŞLARIYLA TANIŞTI.

May

Okulumuz 1 C sınıfı öğretmeni Şengül Sevim TEKİN tarafından hazırlanan program ile Anneler Gününü kutladık.