MANİSA / SALİHLİ - Yılmaz Kasabası Şehit Hüseyin Arı İlkokulu

May

3-A ve 3-B sınıfı öğrencileri geomtrik şekiller konusunu minik bir sergiyle renklendirdi.

May

Anasınıfı öğrencilerimiz at çiftliğinde kahvaltı edip ardından at binmeyi öğrendi.

May

4-B öğrencilerimiz Anneler Günü programı için pano hazırladı ve annelerine çanta boyadı.

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl uygulanmaya başlanan Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliklerine 1.sınıflarımız Atletizm,2.sınıflarımız Mendil Kapmaca,3.sınıflarımız Kaleli Yakantop,4.sınıflarımız Tombik turnuvalarına katıldı. 4.sınıf öğrencilerimiz Tombik oyununda ilçe çapında ilk 4 okulun arasına girdi.

May

1-C sınıfı öğrencilerimiz önderliğinde Anneler Gününü kutladık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük coşkuyla kutlandı. Her sınıf şubemiz hazırladıkları gösterilerle bayrama katılan tüm misafirlere unutulmaz bir bayram yaşattı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde günün anlam ve önemini anlatan çeşitli etkinliklerin bulunduğu program düzenlendi.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü resim yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimizi ve ilçemizde düzenlenen İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında okulumuzu temsil eden öğrencimizi kutluyoruz.

Mrt

Geleneksel Çocuk Oyunları ilçe yarışması için 1.sınıflardan 4.sınıflara kadar her sınıf çalışmalarına devam ediyor.

Mrt

Bugün 12 Mart 2024. İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103.yıl dönümü. Büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk , İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Mrt

4 -B sınıfı öğrencileri çim adamlar yaptı. Çocuklar için çok keyifli bir etkinlik oldu.

Mrt

Sık sık deprem gerçeği ile yüzleşen ülkemizde her yıl 1-7 Mart arası, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla "Deprem Haftası" olarak anılmaktadır. Okulumuzda da öğrencilerimizin farkındalığını arttırmak için deprem tatbikatı yapıldı ve ardından günün anlam önemi için program yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Şbt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü için ilçe geneli yapılacak olan yarışmaya okulumuzda İstiklal Marşı'nı en güzel okuyan öğrenci seçmeleri yapıldı.

Şbt

Öğrenciler 1.dönem karnelerini aldılar.