MANİSA / SALİHLİ - Yılmaz Kasabası Şehit Hüseyin Arı İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük coşkuyla kutlandı. Her sınıf şubemiz hazırladıkları gösterilerle bayrama katılan tüm misafirlere unutulmaz bir bayram yaşattı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde günün anlam ve önemini anlatan çeşitli etkinliklerin bulunduğu program düzenlendi.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü resim yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimizi ve ilçemizde düzenlenen İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında okulumuzu temsil eden öğrencimizi kutluyoruz.

Mrt

Geleneksel Çocuk Oyunları ilçe yarışması için 1.sınıflardan 4.sınıflara kadar her sınıf çalışmalarına devam ediyor.

Mrt

Bugün 12 Mart 2024. İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103.yıl dönümü. Büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk , İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Mrt

4 -B sınıfı öğrencileri çim adamlar yaptı. Çocuklar için çok keyifli bir etkinlik oldu.

Mrt

Sık sık deprem gerçeği ile yüzleşen ülkemizde her yıl 1-7 Mart arası, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla "Deprem Haftası" olarak anılmaktadır. Okulumuzda da öğrencilerimizin farkındalığını arttırmak için deprem tatbikatı yapıldı ve ardından günün anlam önemi için program yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Şbt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü için ilçe geneli yapılacak olan yarışmaya okulumuzda İstiklal Marşı'nı en güzel okuyan öğrenci seçmeleri yapıldı.

Şbt

Öğrenciler 1.dönem karnelerini aldılar.

Ock

Bakanlığımızın karne haftasını çocuklarımızın eğlenmesi için Etkinlik Haftası olarak ilan etmesi sebebiyle okulumuzda eğlenceli bir hafta oldu.

Ock

4-B sınıfı öğrencileri Sosyal Bilgiler dersinde keçe haritası üzerinde bölgelerimizi ve komşu ülkelerimizi öğrendi.

Ara

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında Tutum,Yatırım ve Yerli Malı Haftası kutlanır. Bu yıl da eski adı ile Yerli Malı Haftası okulumuzda en güzel etkinliklerle kutlandı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda güzel etkinliklerle kutlandı. Öğretmenlerimiz birlik beraberlik adına birlikte öğle yemeğinde buluştu.

Kas

10 Kasım bu yıl da Yılmaz Şehit Hüseyin Arı İlkokulunda duygu dolu anlara tanıklık ederek anıldı. Öğrencilerin hazırlamış oldukları etkinlikler anma töreninde sergilendi. Öğrenciler öğretmenleriyle birlikte özenle panolar hazırlayıp Atatük'ü bir kez daha minnetle andı.